سرطان بیماری معمولی است که جان صدها هزار نفر را گرفته و ترکیب ژنتیکی قدرتمندی دارد. همچنین باید دانست که شاید ارتباط برخی از انواع سرطان (مانند ملانوما) با رژیم غذایی کلی افراد، ارتباطی حدأقلی است. اما باز هم باید دست کم بر جنبههایی از جلوگیری از سرطان که به حقیقت تحت کنترل شما هستند، تمرکز کنید. پژوهشگران همیشه سرگرم توسعه بیش از پیش درمانهای کارآمد شرایطی هستند که در تحقیقاتشان تحلیل میکنند. این تحقیقات شامل سرطانهای مرگباری مانند ملانوما و افسردگی ناشی از مصرف اندک پروبیوتیکها میشوند. سلامت دستگاه گوارش و تعادل مناسب پروبیوتیکهای دل و روده مستقیماً بر سیستم ایمنی بدن و سلامت کلی بدن شما تأثیر میگذارند. وقتی روده شما به درستی عمل نمیکند، میتواند به مکان پرورش بیماریهای سرطانی مرگبار تبدیل شود. لازم به ذکر است که بسیاری از انواع معمول و مرگبار سرطان مربوط به دستگاه گوارش است. پس جای تعجب نیست که میتوان خطر این انواع سرطانی را با انتخاب غذاهای مناسب کاهش داد. بسیاری از غذاهایی که با خطر سرطان ارتباط بیشتری دارند به شدت با گسترش التهاب، کلسترول بالا، دیابت و حمله قلبی مرتبط هستند؛ بنابراین پیروی از این روش ایده خوبی برای تحدید آنها به حساب میآید. همچنین پژوهشهای علمی این توصیه عمده پزشکان را تأیید میکنند که ماندگاری یک رژیم پروبیوتیک طیفی گسترده برای تداوم سلامت شما ضروری است. پس در اینجا تعدادی از غذاهایی را که احتمال سرطان را افزایش میدهند، بررسی میکنیم: 1) پاپ کورن تهیه شده در مایکروویو شاید شما نیز از افرادی هستید که عاشق ذرت مایکروویوی هستند، چون تعداد این افراد به طور روزافزونی در حال افزایش است. اما این محصول غذایی به ظاهر ساده به شدت سرطان زاست. خود کیسه ذرت در ردیف مواد شیمیایی قرار دارد که به سادگی هستههای ترکیده شده متخلخل را جذب میکند. ذرت ترکیده شده مصنوعی و در کره خیس شده نیز گازهای حاوی سم و مواد شیمیایی سرطان زایی مانند دیاستیل را منتشر میکنند. 2) الکل افرادی که بسیار بیشتر از میزان عادی الکل مصرف میکنند به طور خودکار احتمال سرطان، به ویژه سرطان سینه را در خود افزایش میدهند. در میان مواد مرتبط با ظهور سرطان، الکل تنها یک درجه پایینتر از تمباکو است. 3) نوشابه حتماً تاکنون از بهداشتی نبودن نوشابه اطلاع کافی به دست آورده اید. اما لازم است تکرار کنیم که نوشابه، در میان رنگهای شیمیایی و نوشیدنیهای ذرتی پرقند، یکی از خطرناکترین محصولات غذایی برای سلامت انسان است. این واقعیت که نوشابهها سرشار از قند تصفیه شده هستند برای اثبات مشکل آفرین بودن آن کافی است. باید این نکته را نیز به مضر بودن نوشابه افزود که این ماده غذایی ابداً هیچ مواد مغذی به بدن نمیرساند. در واقع آنها تمام آن مواد شیمیایی مضر را به بدن میرسانند، در حالی که فایده آنها صفر است. 4) شیرین کنندههای مصنوعی اگر چنین فکر میکنید که با تغییر رژیم غذایی خود میتوانید از آسیبهای مربوط به نوشابه در امان باشید، کاملاً اشتباه میکنید. شیرین کنندههای مصنوعی، به ویژه آسپارتام، به شدت مخاطره آمیز و سرطان زا هستند. خود آسپارتام، به عنوان سم DKP، ممکن است متابولیزه باشد. به همین دلیل احتمال مشکل آفرین بودن اغلب رژیمهای غذایی وجود دارد. بنابراین، در زندگی روزمره خود مراقب شیرین کنندههای مصنوعی باشید. 5 ) ماهیهای پرورش ماهی در روزگار ما همواره به مردم توصیه میشود که ماهی مصرف کنند تا اسیدهای چرب امگا ۳ به بدن آنها برسد. در نتیجه ذکر این نکته که اگر تحلیل کلی هزینهها و فواید را در نظر بگیریم، ماهیهای مزرعهها در واقع سالمتر از گوشت قرمز نیستند، بسیار ناامید کننده به نظر میرسد. وقتی تعداد فراوانی ماهی در چنین فضای اندکی قرار داده میشوند، کنترل گسترش بیماریهای واگیردار به موضوعی حیاتی تبدیل میشود. به هر حال، پرورش دهندگان ماهی این کار را با استفاده از مواد شیمیایی سمی انجام میدهند. به این ترتیب سلامت مصرف کنندگان را به مخاطره میاندازند. محتوای مس ماهی سالمون نیز تنها وضعیت را وخیمتر میکند. در کل، مصرف ماهیهای مزارع پرورش ماهی را محدود کنید. قند تصفیه شده (شکر + قند) به همان اندازه که ممکن است شما قند را دوست داشته باشید، قند هم مادهای است که به زبانی ساده، سلولهای سرطانی را تغذیه میکند. میتوان از داروهای دیابتی برای نابودی سلولهای سرطانی استفاده کرد. این سلولها باید مخاطرات قند تصفیه شده را در جنگ علیه سرطان ترسیم کنند. گوشت قرمز شما هنوز هم میتوانید هر از گاهی گوشت قرمز مصرف کنید. اما در نظر داشته باشید که از دیدگاه توسعه بیماری سرطان، حتی خوردن "روزانه" مقداری اندک مشکلات بزرگی برای شما به وجود خواهد آورد. در این خصوص، به ویژه مراقب مخاطرات شدید گوشت قرمز تهیه شده در کارخانهها باشید، چون بیماریهای واگیردار در بین گاوها را از طریق مواد شیمیایی سرطان را کنترل میکنند. پس به هر طریق ممکن از مصرف این قلم غذایی به شدت خودداری کنید. آرد تصفیه شده آرد سفید از آرد تصفیه شده ساخته شده است. در حالی که این آرد فاقد فیبر و مواد مغذی ضروری است. این نان مواد مغذی کمتر دارد، در واقع آرد تصفیه شده یکی از دلایل اصلی برای بیماریهایی مانند چاقی و دیابت است. فرآیند تهیه آرد تصفیه شده در وهله اول میتواند مواد سرطان زای جدیدی را ایجاد کند. این واقعیت که قند تصفیه شده میتواند تومورها و سلولهای سرطانی را کم و بیش "تغذیه کند" نیز مسئله را بغرنجتر میکند؛ بنابراین حضور آرد تصفیه شده در لیست مواد غذایی "ناسالم"، قطعی است. سیب زمینی سرخ کرده (چیپس سیب زمینی) نگهدارندههای چیپسها یقیناً میتوانند احتمال ابتلا به سرطان را در افراد افزایش دهند. محتوای نمک بسیار بالای چیپس سیب زمینی هم به شدت با انواع خاصی از سرطان از قبیل: سرطان معده مرتبط است. اما، به هر حال، فرآیندی هم که به منظور ترد کردن چیپس سیب زمینی انجام میشود، آکریلامیدهای سرطان زا را ایجاد میکند. این مواد یکی از ترکیبات سیگارها هستند. یقیناً نمیخواهید که از این مواد مصرف کنید.
چه غذاهایی احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می دهند؟
پاسخ ها: {{ repliesNum }}
پاسخ انتخاب شده
در پاسخ به: {{ reply.reply_to.name }}
در پاسخ به
این پیام حذف شده است.