برای شناسایی پروتئین در موادی مثل سفیده تخم مرغ یا مواد مایع شکل از محلول بیوره استفاده میکنیم. ولی برای شناسایی پروتئین در موادی مثل ماهی یا مواد جامد از چه روشی استفاده میکنیم؟
گاما رو نصب کن!
به پاس اعتمادی که به گاما داشتی، ما به طور ویژه «بسته یکساله گاما» رو برات فعال کردیم تا بدون هیچ نگرانی از محدودیت زمانی، از سرویسهای ویژه گاما استفاده کنی.
اگه به اطلاعات بیشتری نیاز داری راهنمای تغییرات جدید رو ببین.
از همراهیت با گاما سپاسگزاریم.
با تقدیم احترام
پربازدیدها: #{{ tag.title }}
برای شناسایی پروتئین در موادی مثل سفیده تخم مرغ یا مواد مایع شکل از محلول بیوره استفاده میکنیم. ولی برای شناسایی پروتئین در موادی مثل ماهی یا مواد جامد از چه روشی استفاده میکنیم؟
پاسخ ها: {{ repliesNum }}