در مبحث هیدرات های کربن می خوانید که قندهای پیچیده مولکولهای بزرگی هستند که به آن ها پلی ساکارید می گویند. نشاسته و سلولز هر دو پلی ساکارید هستند و هر دو از گلوکز به وجود می آیند و هر دو گیاهی اند. تفاوت این دو در واکنش آن ها با محلول ید (لوگول) است. چرا محلول ید نشاسته را آبی می کند ولی با سلولز تغییر رنگ نمی دهد؟
چرا محلول ید نشاسته را آبی می کند ولی با سلولز تغییر رنگ نمی دهد؟
پاسخ ها: {{ repliesNum }}
پاسخ انتخاب شده
در پاسخ به: {{ reply.reply_to.name }}
در پاسخ به
این پیام حذف شده است.