گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!
لطفا برای پاسخ دادن ابتدا وارد شوید. یا ثبت نام کنید.

چرا وقتی یک ظرف چینی داخل شیر در حال جوشیدن می‌اندازیم، دیگر کف نمی‌کند؟

    مبین حامدی
  20 بهمن 21:22

1 پرسش 0 پاسخ 5 امتیاز
دوره دوم متوسطه- نظری دهم علوم تجربی فیزیک (1)

سوال: میدونیم که شیر بعد از به جوش اومدن مدتی بعد سطحش حبابی میشه یا به بیان دیگه کف میکنه، خب حالا سوال من از اینجا به بعدش هست... وقتی یه ظرف چینی (مثل نعلبکی)میندازیم تو شیر درحال جوش دیگه کف نمیکنه!!! چرا؟ دلیلش چیه؟! لطفاجوابشو بگین. ممنون از همه


لطفا برای پاسخ دادن ابتدا وارد شوید. یا ثبت نام کنید.
جدید‌ترین پاسخ‌ها بهترین پاسخ‌ها

پاسخ ها: {{ repliesNum }}

    {{ reply.name }}
  بروزرسانی {{ reply.update_jalali }}   {{ reply.subdate_jalali }}

پاسخ انتخاب شده
در پاسخ به: {{ reply.reply_to.name }}
در پاسخ به
این پیام حذف شده است.