برای محاسبه ی چگالی نمک طعام 5 گرم از آن را درون استوانه مدرج ک 20 سانتی مترمکعب آب دارد میریزیم و خوب آن را تکان بدهیم متوجه میشویم که حجم آب در استوانه مدرج برابر 22 سانتی متر مکعب میشود چگالی نمک کدام است ؟ (1) 4.4 گرم بر سانتی متر مکعب (2) 3 گرم بر سانتی متر مکعب (3) 2 گرم بر سانتی متر مکعب (4) 2.5 گرم بر سانتی متر مکعب لطفا زود بگین
محاسبۀ چگالی نمک طعام با استفاده از آزمایش؟
پاسخ ها: {{ repliesNum }}
                                     پاسخ انتخاب شده
                                
                                
                                
                                             در پاسخ به: {{ reply.reply_to.name }}
                                        
                                        
                                     در پاسخ به
                                        این پیام حذف شده است.
                                        
                                     
     
                                 
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                    