در این پرسش باید توضیحات در مورد چگونگی تشکیل حباب ها به شکل کروی، با توجه به شکا متفاوت حلقه ها داده شود
چرا حباب ها به شکل کروی تشکیل می شوند؟
پاسخ ها: 14
چون حباب را با هوا یک نوع گاز است که به صورت یکنواخت پراکنده می شود
سلام موکول های آب دارای کشش سطحی هستند و به هم چسبیده اند و. با فوت کردن، هوا به داخل بخشی از آب رفته و باعث می شود لایه ی بسیار نازکی که هنوز مقداری کشش سطحی دارد تشکیل شود. همین کشش سطحی موجود در آن لایه ی بسیار نازک (حباب) باعث می شود که حباب به شکل گرد یا کروی بماند.و هوای محفوظ شده در حباب به همه ی اطراف حباب به یک اندازه فشار می آورد و از طرف دیگر هوای بیرون هم از همه ی جهات به یک میزان فشار می آورد
هوای محفوز شده در حباب به همه ی اطراف حباب به یک اندازه فشار می آورد و از طرف دیگر هوای بیرون هم از همه ی جهات به یک میزان فشار می آورد
چون هوایی که از فوت ما وارد حباب میشه به همه ی قسمت های حباب به یک اندازه میرسه و همیشه با هر قالبی حباب کروی هست
مولکول های اب دارای کشش صطحی هستند وقتی صابون رابه اب اظافه میکنیم کشش انها را کمتر میکنیم وفتی در قالب های مختلف فوت می کنیبم فشار از تمام جحت ها وارد میشود و شکل به دایره یا کروی تبدیل می شود
با فوت کردن، هوا به داخل بخشی از آب رفته و باعث می شود لایه ی بسیار نازکی که هنوز مقداری کشش سطحی دارد تشکیل شود. همین کشش سطحی موجود در آن لایه ی بسیار نازک (حباب) باعث می شود که حباب به شکل گرد یا کروی بماند.
وقتی که به درون مولکول ها آب فوت می کنیم از درون و بیرون فشار یکسانی به حباب وارد می شود و شکل دایره ای به خود می گیرد
ذرات بسیار ریز آب علاقه ی زیادی به چسبندگی دارند و وقتی که صابون را به آن اضافه کنید چسبندگی آب از بین میرود و وقتی آن را فوت و هوا را داخل آن وارد کنیم حباب تشکیل میشود با توجه به این سرعت حرکت و فشار ذرات هوای گیر افتاده در داخل مخلوط آب صابون در همه جهت ها تقریبا به یک اندازه است معمولا حباب ها در حالت طبیعی به شکل گرد در می آید البته نیروی جاذبه ی زمین هم در این مورد تاثیر داره نکته در صورت بودن مواد لازم و آزمایشگاهی می توان حباب هایی درست کرد که به شکل گرد نباشد 》》♡
حباب با هر قالبی که بهش فوت کنیم همیشه به یک شکل در می آید و شکل حباب تغییر نمی کند

از فلز تیتانیومی سارفلریلودر
برای اینکه فشار هوا از همه طرف روی حباب یکسان است
ملکول های آب دارای کشش سطحی هستند با اضافه کردن صابون به آب کشش سطحی ملکول های آب را کمتر می کنیم و وقتی داخل قالب های مختلف حاوی مخلوط و آب و صابون فود کرده و هوا ی وارد شده به طور سریع به هم میچسبند و به شکل گرد در می آیند.