پرسش 4-5 ص109 کتاب لطفاً هر دوش رو توضیح بدید (مثلاً تو الف: توی دیگ زودپز فشار بالا میره.توی کتاب هم گفته که بالا رفتن فشار موجب بالا رفتن نقته جوش میشود پس مثلاً اگر غذا در دمای 100 درجه میجوشید الان در دمای 110 درجه میجوشه,خب برای اینکه دما تا 110 درجه بره زمان زیادی میبره، پس باید بگیم دیر میجوشه دیگه؟)
تأثیر فشار بر نقطه جوش در فیزیک دهم
پاسخ ها: {{ repliesNum }}
پاسخ انتخاب شده
در پاسخ به: {{ reply.reply_to.name }}
در پاسخ به
این پیام حذف شده است.