Loading [MathJax]/extensions/TeX/color.js

گاما رو نصب کن!

اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

میتونی لایو بذاری!
لطفا برای پاسخ دادن شماره موبایل خود را تایید کنید.

تأثیر زمان بر دمای چای و آب جوش

Fatemeh  Mirr
    Fatemeh Mirr
  24 فروردین 16:38

15 پرسش 80 پاسخ 10.7K امتیاز
دوره اول متوسطه هفتم علوم تجربی

دو لیوان یکی چای داغ پر رنگ و دیگری یک لیوان اب جوش است پس از 15 دقیقه کدام دمای کمتری پیدا میکند؟


لطفا برای پاسخ دادن ابتدا وارد شوید. یا ثبت نام کنید.
جدید‌ترین پاسخ‌ها

پاسخ ها: 3

مرتضی شفیع
    مرتضی شفیع
  بروزرسانی 1404/01/27

7 پرسش 44 پاسخ 518 امتیاز

این سوال شکل صحیحی ندارد چون بطور معمول چایی دمای کمتری نسبت به آب جوش دارد و با گذر زمان (15دقیقه) این نسبت حفظ میشود و باز چایی دمای کمتری دارد اما اگر سوال را تغییر دهیم « یک لیوان چایی پررنگ و یک لیوان آب جوش با گذشت زمان 15 دقیقه ای کدامیک گرمای بیشتری از دست میدهد؟» شکل صحیح تری میگیرد جواب: از آنجایی چایی پررنگ ، رنگش تیره است و انتقال گرما توسط پدیده تابش بیشتر از آب جوش که شفاف است در آن اتفاق می افتد، چایی پررنگ در این مدت زمان انرژی گرمایی بیشتری را از دست میدهد البته این پاسخ با این فرض است که حجم هر دو برابر و لیوان آنها از یک جنس باشند و چایی هیچگونه افزودنی نداشته باشد اما در هرصورت اگر شکل سوال را تغییر ندهیم بافرض هم دما بودن چایی پررنگ داغ و آب جوش می توان همین پاسخ را ارائه کرد

واحد تولید محتوا
    واحد تولید محتوا
  1404/01/25

0 پرسش 9858 پاسخ 19.2K امتیاز

در این سناریو، دمای چای و آب جوش به مرور زمان تحت تأثیر محیط قرار می‌گیرد. اصولاً، دمای مایعات به عوامل مختلفی مانند دما، حجم و نوع مایع بستگی دارد. چای داغ به دلیل داشتن ترکیبات مختلف (مانند مواد معطر و قند) ممکن است از آب جوش کمی سریع‌تر دما را کاهش دهد. اما به طور کلی، هر دو مایع به طور مشابه دما را از دست می‌دهند. با این حال، به دلیل خصوصیات چای، احتمالاً دمای چای پس از 15 دقیقه کمی بیشتر از آب جوش کاهش یابد. بنابراین، در پایان 15 دقیقه، چای داغ دمای کمتری نسبت به آب جوش خواهد داشت. ☕️💧

Amir Mohammadi
    Amir Mohammadi
  1404/01/24

29 پرسش 33 پاسخ 1.6K امتیاز

پس از 15 دقیقه، لیوان آب جوش دمای کمتری پیدا می‌کند. دلیل این امر این است که آب جوش نسبت به چای داغ گرمای بیشتری دارد و به همین دلیل سریع‌تر گرمای خود را از دست می‌دهد و سرد می‌شود. در مقابل، چای داغ که ممکن است قند و مواد دیگری داشته باشد، ممکن است سرعت خنک شدنش کمتر از آب خالص باشد. به طور کلی، هر دو مایع به تدریج دما را به سمت دمای محیط تنظیم می‌کنند، اما آب جوش به دلیل دما بالاتر ابتدا سریع‌تر خنک می‌شود.