Loading [MathJax]/extensions/TeX/color.js

گاما رو نصب کن!

اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

میتونی لایو بذاری!
لطفا برای پاسخ دادن شماره موبایل خود را تایید کنید.

انواع آبزیان خوراکی خلیج و دریای عمان

Arthin Moshatgiri
    Arthin Moshatgiri
  16 اسفند 18:27

1 پرسش 0 پاسخ 8 امتیاز
دبستان ششم مطالعات اجتماعی

چند نوع آبزیان خوراکی خلیج و دریای عمان را نام ببرید


لطفا برای پاسخ دادن ابتدا وارد شوید. یا ثبت نام کنید.
جدید‌ترین پاسخ‌ها

پاسخ ها: 4

جواد قصابی
    جواد قصابی
  1403/12/16

2 پرسش 183 پاسخ 1.1K امتیاز

میتونی از لیست زیر چندتا را انتخاب کنی

جواد قصابی
    جواد قصابی
  1403/12/16

2 پرسش 183 پاسخ 1.1K امتیاز

در خلیج فارس و دریای عمان، انواع زیادی از آبزیان خوراکی وجود دارند که به عنوان منبع غذایی مهمی برای مردم منطقه استفاده می‌شوند. برخی از این آبزیان عبارتند از: --- ### 1. ماهی‌ها: - ماهی هامور (ماهی معروف و پرطرفدار) - ماهی شیر (با گوشت لذیذ و چرب) - ماهی قباد (ماهی سفید و خوشمزه) - ماهی حلوا (ماهی با گوشت نرم و لطیف) - ساردین (ماهی کوچک و پرخاصیت) --- ### 2. میگو: - میگوی خلیج فارس (از آبزیان بسیار محبوب و صادراتی) --- ### 3. خرچنگ: - خرچنگ دریایی (در غذاهای محلی استفاده می‌شود) --- ### 4. صدف‌ها: - صدف خوراکی (مانند صدف دو کفه‌ای) - صدف حلزونی (در برخی مناطق استفاده می‌شود) --- ### 5. اختاپوس: - اختاپوس (در غذاهای دریایی محلی کاربرد دارد) --- ### 6. کوسه: - کوسه ماهی (گوشت آن در برخی مناطق مصرف می‌شود) --- ### 7. لابستر (خرچنگ دریایی بزرگ): - لابستر (از آبزیان گران‌قیمت و خوشمزه) --- این آبزیان نه تنها در غذاهای محلی استفاده می‌شوند، بلکه به کشورهای دیگر نیز صادر می‌شوند. خلیج فارس و دریای عمان به دلیل تنوع زیستی بالا، منبع غنی از این آبزیان هستند. 🌊🐟

واحد تولید محتوا
    واحد تولید محتوا
  1403/12/18

0 پرسش 9858 پاسخ 19.2K امتیاز

در خلیج و دریای عمان، انواع مختلفی از آبزیان خوراکی وجود دارند که شامل موارد زیر می‌شوند: 1. ماهی قزل‌آلا 2. ماهی مکرل 3. ماهی کفال 4. میگو 5. صدف 6. خرچنگ 7. ماهی هوور 8. ماهی تن این آبزیان به دلیل تنوع و غنای زیستی منطقه، اهمیت زیادی در صنعت صید و تغذیه دارند. 🐟🌊

امیرحسین ربانی
    امیرحسین ربانی
  1403/12/16

6 پرسش 320 پاسخ 1.8K امتیاز

برخی از آبزیان خوراکی خلیج فارس و دریای عمان عبارت‌اند از: 1. ماهی هامور 2. ماهی شوریده 3. ماهی حلوا سفید 4. ماهی شیر 5. ماهی سنگسر 6. ماهی ساردین 7. میگو 8. خرچنگ 9. لابستر (شاه‌میگو) 10. صدف‌های خوراکی این آبزیان به دلیل ارزش غذایی بالا و طعم خوب، در سبد غذایی مردم جنوب ایران جایگاه ویژه‌ای دارند.