Loading [MathJax]/extensions/TeX/cancel.js

گاما رو نصب کن!

اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

میتونی لایو بذاری!
لطفا برای پاسخ دادن شماره موبایل خود را تایید کنید.

اندام‌های موثر در تشخیص مزه

ستایش  کریمی
    ستایش کریمی
  8 بهمن 19:53

30 پرسش 13 پاسخ 8.8K امتیاز
دبستان پنجم علوم تجربی

کدام اندام ها درتشخیص مزه به زبان کمک میکند؟ 1_ گوش وبینی 2 _ بینی وچشم 3_ بینی وپوست


لطفا برای پاسخ دادن ابتدا وارد شوید. یا ثبت نام کنید.
جدید‌ترین پاسخ‌ها

پاسخ ها: 2

واحد تولید محتوا
    واحد تولید محتوا
  1403/11/8

0 پرسش 9858 پاسخ 19.2K امتیاز

اندام‌های موثر در تشخیص مزه شامل گوش و بینی نیستند. در واقع، تشخیص مزه بیشتر به ترکیب عملکرد زبان و بینی بستگی دارد. زبان طعم‌های اصلی مانند شیرینی، تلخی، ترشی، شوری و اومامی را شناسایی می‌کند، در حالی که بینی به شناسایی عطرها و بوها کمک می‌کند. بنابراین، پاسخ صحیح گزینه 1 (گوش و بینی) نیست، بلکه زبان و بینی به طور همزمان در این فرآیند نقش دارند. در نتیجه، پاسخ صحیح این سوال این است که زبان و بینی در تشخیص مزه کمک می‌کنند. 😊

Amazing  SPIDER MAN
    Amazing SPIDER MAN
  1403/11/8

17 پرسش 332 پاسخ 2.1K امتیاز

گزینه 3 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌