سلام دوستان گلم وقتی غذا پخته میشه بخاری که از غذا بیرون میاد بخاطر چیه؟ممکنه آبی که داخل مواد غذایی بوده بخار شده باشه ؟یا مواد غذایی بخار میشن؟و بعد اینکه وقتی بخار از غذا فاصله میگیره محو میشه من احساس میکنم دماش با افزایش فاصله کاهش پیدا میکنه اما این کاهش دما چطور میتونه منجر به محو شدن بخاری بشه که میتونستیم ببینیمش؟ 2=کتاب میگه که انرژی گرمایی به جرم ماده بستگی داره یعنی هرچی جرم بیشتر باشه انرژی بیشتری آزاد میشه ولی وقتی ما حتی یه ذره کربوهیدرات هم میخوریم انرژی میگیریم با ابنکه جرمش کم بوده ممکنه که بگیم کربوهیدرات ها تمایل بیشتری به واکنش دارن یا اینکه باعث میشن واکنش های شیمیایی پی در پی رخ بده و هرکدوم انرژی آزاد کنند؟ 3=وقتی بستنی میخوریم این بستنی چون سرد بوده از اولش وارد بدن میشه گرمای بدنو میگیره و دماش میره بالاتر تا جایی که با دمای بدن یکی بشه یعنی فرایند هم دما اتفاق بیفته که دما در اون ثابت میشه اما تاجایی که ما میدونیم وقتی سامانه و محیط در تعادل ترمودینامیکی باشند نه سامانه به محیط گرما میده و نه محیط گرما میگیره پس این بستنی چون با بدن در تعادله نمیتونه دیگه واکنشی بده میشه گفت که چون دمای بدن متغیره و همین باعث میشه که پس از هم دما شدن بستنی و بدن هی واکنش شیمیایی انجام بشه انرژیش آزاد بشه و از این انرژی کربوهیدرات ساخته بشن و غذا اصلی سلول ها تامین بشه؟ هرکدومو میدونید پاسخ بدید ممنون میشم
علت بخار خروجی هنگام پخت غذا چیست؟
پاسخ ها: {{ repliesNum }}
پاسخ انتخاب شده
در پاسخ به: {{ reply.reply_to.name }}
در پاسخ به
این پیام حذف شده است.