در فرایند تهیه لواشک، ابتدا میوه را پخته و بعد پهن میکنیم تا لواشک خشک شده تحویل بگیریم. کدام تغییر فیزیکی در این فعالیت دیده میشود؟ پاسخ های مطرح شده: تبخیر؟ چون آب اضافی لواشک در اثر گرما دیدن خارج شده انجماد؟ با این منطق که میوه پخته و له شده مایع دوباره سفت شده است. به نظر شما کدام صحیح است؟ ( این را هم میدانیم که انجماد با از دست دادن گرما و سرد شدن رخ داده و ما پوره میوه را گرم کرده ایم نه سرد = پاسخ دانش آموز سوم)
تغییرات فیزیکی در تهیه لواشک
پاسخ ها: {{ repliesNum }}
پاسخ انتخاب شده
در پاسخ به: {{ reply.reply_to.name }}
در پاسخ به
این پیام حذف شده است.