گاما رو نصب کن!

اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

میتونی لایو بذاری!
لطفا برای پاسخ دادن شماره موبایل خود را تایید کنید.

تغییرات فیزیکی در تهیه لواشک

علیرضا بهزاد جاوید
    علیرضا بهزاد جاوید
  5 دی 11:01

7 پرسش 569 پاسخ 3.4K امتیاز
دبستان سوم علوم تجربی

در فرایند تهیه لواشک، ابتدا میوه را پخته و بعد پهن میکنیم تا لواشک خشک شده تحویل بگیریم. کدام تغییر فیزیکی در این فعالیت دیده میشود؟ پاسخ های مطرح شده: تبخیر؟ چون آب اضافی لواشک در اثر گرما دیدن خارج شده انجماد؟ با این منطق که میوه پخته و له شده مایع دوباره سفت شده است. به نظر شما کدام صحیح است؟ ( این را هم میدانیم که انجماد با از دست دادن گرما و سرد شدن رخ داده و ما پوره میوه را گرم کرده ایم نه سرد = پاسخ دانش آموز سوم)


لطفا برای پاسخ دادن ابتدا وارد شوید. یا ثبت نام کنید.
جدید‌ترین پاسخ‌ها

پاسخ ها: 4

امیرحسین ربانی
    امیرحسین ربانی
  1403/10/5

6 پرسش 320 پاسخ 1.8K امتیاز

در فرایند تهیه لواشک، تغییر فیزیکی که رخ می‌دهد تبخیر است. دلیل این امر این است که هنگام پختن میوه، آب اضافی موجود در آن تبخیر می‌شود. در ادامه، پوره میوه پهن می‌شود تا مایع باقی‌مانده بخار شود و به شکل خشک لواشک تبدیل شود. انجماد، که مربوط به سرد شدن و تبدیل مایع به جامد است، در این فرایند وجود ندارد. چون در تهیه لواشک، ما پوره میوه را گرم می‌کنیم، نه سرد. بنابراین، درست‌ترین پاسخ تبخیر است.

اکرم گنابادی
    اکرم گنابادی
  1403/10/5

18 پرسش 455 پاسخ 10.3K امتیاز

تبخیر منطقی تر به نظر میرسه چون در انجماد ، باید سرما داده شود (در نظر دانش آموز)

مرسانا محمدی
    مرسانا محمدی
  1403/10/13

4 پرسش 19 پاسخ 171 امتیاز

تغییر فیزیکی که در تهیه لواشک رخ میدهد تبخیر است

کیارش  دبیر
    کیارش دبیر
  1403/10/10

1 پرسش 32 پاسخ 178 امتیاز

نا و مادر او در عبور کرده بود که در