گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!
لطفا برای پاسخ دادن ابتدا وارد شوید. یا ثبت نام کنید.

تغییرات فیزیکی در تهیه لواشک

    علیرضا بهزاد جاوید
  5 دی 11:01

7 پرسش 272 پاسخ 1.1K امتیاز
دبستان سوم علوم تجربی

در فرایند تهیه لواشک، ابتدا میوه را پخته و بعد پهن میکنیم تا لواشک خشک شده تحویل بگیریم. کدام تغییر فیزیکی در این فعالیت دیده میشود؟ پاسخ های مطرح شده: تبخیر؟ چون آب اضافی لواشک در اثر گرما دیدن خارج شده انجماد؟ با این منطق که میوه پخته و له شده مایع دوباره سفت شده است. به نظر شما کدام صحیح است؟ ( این را هم میدانیم که انجماد با از دست دادن گرما و سرد شدن رخ داده و ما پوره میوه را گرم کرده ایم نه سرد = پاسخ دانش آموز سوم)


لطفا برای پاسخ دادن ابتدا وارد شوید. یا ثبت نام کنید.
جدید‌ترین پاسخ‌ها بهترین پاسخ‌ها

پاسخ ها: {{ repliesNum }}

    {{ reply.name }}
  بروزرسانی {{ reply.update_jalali }}   {{ reply.subdate_jalali }}

پاسخ انتخاب شده
در پاسخ به: {{ reply.reply_to.name }}
در پاسخ به
این پیام حذف شده است.