با مراجعه به شکل 10 - غشای یاخته در صفحه 12 کتاب زیست شناسی (1)، میبینیم که هر پروتئین قابل مشاهده در سطح خارج غشا، به زنجیرهای از جنس کربوهیدارت متصل است؛ اما با اینحال در پاسخنامهٔ این سوال در کتاب تستی (تصویر ضمیمه) آمده است که تنها برخی از آنها به زنجیرهای از جنس کربوهیدارت متصل است. حالا نظر شما چیست؟
هر پروتئینی که در سطح خارجی غشا قابل مشاهده است، به زنجیرهای از جنس کربوهیدرات متصل است؟
پاسخ ها: {{ repliesNum }}
پاسخ انتخاب شده
در پاسخ به: {{ reply.reply_to.name }}
در پاسخ به
این پیام حذف شده است.