گاما رو نصب کن!

{{ (unreadNum > 99)? '+99' : unreadNum }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
{{ number }}

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

لطفا برای پاسخ دادن ابتدا وارد شوید. یا ثبت نام کنید.

کدام یک از موارد زیر درباره ویژگی‌های شیمیایی اسیدهای چرب و نقش آن‌ها در تولید صابون صحیح نیست؟

    حسن نصیری
  21 مرداد 21:26

384 پرسش 2051 پاسخ 24.1K امتیاز
دوره دوم متوسطه- نظری دوازدهم علوم تجربی شیمی (3)

اسیدهای چرب دارای یک گروه کربوکسیل قطبی و یک زنجیره هیدروکربنی ناقطبی هستند. در فرآیند تولید صابون، اسیدهای چرب با آب ترکیب شده و گلیسرول تشکیل می‌دهند. صابون‌ها از نمک‌های فلزی اسیدهای چرب تشکیل می‌شوند که قسمت قطبی آن‌ها در آب و قسمت ناقطبی در چربی حل می‌شود. در محیط آب سخت، صابون‌ها با یون‌های کلسیم و منیزیم ترکیب شده و رسوب تولید می‌کنند.


لطفا برای پاسخ دادن ابتدا وارد شوید. یا ثبت نام کنید.
جدید‌ترین پاسخ‌ها بهترین پاسخ‌ها

پاسخ ها: {{ repliesNum }}

    {{ reply.name }}
  بروزرسانی {{ reply.update_jalali }}   {{ reply.subdate_jalali }}

پاسخ انتخاب شده
در پاسخ به: {{ reply.reply_to.name }}
در پاسخ به
این پیام حذف شده است.