فقط میخوام بدونم نتیجه گیری ام درست است ....مگه نمیگیم اگه میزان پروتئین های خون کم و فشار خون بالا باشه ، مایعات هنگام مبادله از بافت کمتر به خون برمیگردند پس آب در بافت جمع میشه و باعثتورم میشه...خب وقتی نمک مصرف میکنیم ، مگه بخاطر اینکه داخل رگ فشار اسمزی بالا نمیره (یا به قول استادم) محیط تشنه تر نمیشه ، خب پس آب میره داخل رگ که باعث افزایش فشار خون میشه.پس نمیفهمم چرا چیز بدی هست. خب اگه در مویرگ فشار خون بیشتر باشه مواد بیشتر از خون به بافت میرن. حالا دوباره فشار اسمزی در مویرگ رفته بالا و مواد به حالت طبیعی باید برگردند، درسته؟ یا شاید چون الان نمک رفته در محیط بافت ها و اونجا فشار اسمزی (تشنگی) بیشتر از داخل مویرگ هست ، آب ترجیح میده اونجا بمونه و برای همین کم کم حالت تورم رخ میده؟