1) از واکنش اسیدهای آلی با الکل ها تشکیل می شوند. 2) منشا بوی خوش شکوفه ها ، گل ها و نیز بو و طعم اغلب میوه ها هستند. 3) فرمول مولکولی نخستین عضو آن ها ، با فرمول مولکولی اسید موجود در سرکه ، یکسان است. 4) شمار اتم های هیدروژن در عضوی از آن ها که دارای 20 پیوند اشتراکی است ، با شمار این اتم ها در 3- هگزن برابر می باشد.
چند مورد از مطالب زیر در مورد استرها، درستاند؟
پاسخ ها: {{ repliesNum }}
پاسخ انتخاب شده
در پاسخ به: {{ reply.reply_to.name }}
در پاسخ به
این پیام حذف شده است.