1) مولکول لیکوپن که در هندوانه و گوجه فرنگی وجود دارد، یک بازدارنده است و سرعت واکنش های ناخواسته بدن را کاهش می دهد. 2) در ساختار رادیکال ها الکترون جفت نشده وجود دارد: از این رو این مواد واکنش پذیری بالایی دارند. 3) مولکول زیر یک هیدروکربن سیرنشده به فرمول است که دارای 8 شاخه فرعی متیل بوده و یک بازدارنده در بدن محسوب می شود. 4) ریز مغذی ها ، ترکیب های آلی سیر شده ای هستند که در سبزیجات و میوه ها وجود دارند.
چند مورد از مطالب زیر درباره بازدارندهها درستاند؟
پاسخ ها: {{ repliesNum }}
پاسخ انتخاب شده
در پاسخ به: {{ reply.reply_to.name }}
در پاسخ به
این پیام حذف شده است.