{{ (unreadNum > 99)? '+99' : unreadNum }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
{{ number }}

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

لطفا برای پاسخ دادن ابتدا وارد شوید. یا ثبت نام کنید.

تولید محصولات غذایی تخمیری از طریق فرایندهای زیستی مربوط به کدام دوره است؟

    مرتضی Jl
  بروزرسانی 18 اردیبهشت 21:55

52 پرسش 24 پاسخ 4K امتیاز
دوره دوم متوسطه- نظری دوازدهم علوم تجربی زیست شناسی (3)

با توجه به اینکه «در زیست فناوری کلاسیک با استفاده از روش های تخمیر و کشت ربز جانداران تولید مواد غذایی ممکن شد(عین متن کتاب) » آیا تولید محصولات غذایی تخمیری از طریق فرایند های زیستی فقط مربوط به دوره سنتی است؟


لطفا برای پاسخ دادن ابتدا وارد شوید. یا ثبت نام کنید.
جدید‌ترین پاسخ‌ها بهترین پاسخ‌ها

پاسخ ها: {{ repliesNum }}

    {{ reply.name }}
  بروزرسانی {{ reply.update_jalali }}   {{ reply.subdate_jalali }}

پاسخ انتخاب شده
در پاسخ به: {{ reply.reply_to.name }}
در پاسخ به
این پیام حذف شده است.