Loading [MathJax]/extensions/TeX/color.js

گاما رو نصب کن!

اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

میتونی لایو بذاری!
لطفا برای پاسخ دادن شماره موبایل خود را تایید کنید.

تولید محصولات غذایی تخمیری از طریق فرایندهای زیستی مربوط به کدام دوره است؟

مرتضی  Jl
    مرتضی Jl
  بروزرسانی 18 اردیبهشت 21:55

79 پرسش 59 پاسخ 33.4K امتیاز
دوره دوم متوسطه- نظری دوازدهم علوم تجربی زیست شناسی (3)

با توجه به اینکه «در زیست فناوری کلاسیک با استفاده از روش های تخمیر و کشت ربز جانداران تولید مواد غذایی ممکن شد(عین متن کتاب) » آیا تولید محصولات غذایی تخمیری از طریق فرایند های زیستی فقط مربوط به دوره سنتی است؟


لطفا برای پاسخ دادن ابتدا وارد شوید. یا ثبت نام کنید.
جدید‌ترین پاسخ‌ها

پاسخ ها: 2

Parnia Nmz
    Parnia Nmz
  1403/02/19

7 پرسش 14 پاسخ 841 امتیاز

خیر تخمیر در دوره ی سنتی کشف شد و به کار گرفته شد ولی در دوره کلاسیک و نوین هم ازش استفاده میکنن. خود کتاب هم اشاره کرده به استفاده از روش تخمیر در دوره کلاسیک

فهمیم خو
    فهمیم خو
  1403/02/18

0 پرسش 8 پاسخ 23 امتیاز

سلام . خب منطقا دوره های بعد هم استفاده شد... شروعش این دوره بوده... تو تستا هم همینو میگیرن