سلام وقت همگی بخیر، هم مقدار و هم دمای روغن زیتون و آب هست، ولی تخم مرغ تو آب زود تر پخته میشه.توی کتاب برای دلیل این موضوع نوشته چون ظرفیت گرمایی آب بیشتر هست برای رسیدن به دمای مشخص انرژی بیشتری نسبت به روغن زیتون جذب می کنه و تخم مرغ زود تر پخته میشه .سوالم اینه که اگر ما دما سنج رو توی هر دو بزاریم دما سنج که نمیتونه تشخیص بده کدوم آب و کدوم روغن هست و فقط دما رو اندازه می گیره که توی هر دو دما برابر هست.حالا اگر ما برای پخت تخم مرغ اینها رو استفاده کنیم خب دما برابر هست همون طور که دما سنج تشخیص نداد تخم مرغ هم که تشخیص نمی ده کدوم آب و کدوم روغنه و فقط بر اساس دما پخته میشه و وقتی دماشون برابره پس چرا تخم مرغ زود تر پخته میشه تو روغن زیتون؟( من میخوام بدونم که اگر ما کلا کاری به ظرفیت گرمایی و گرما جذب شده نداشته باشیم و فقط دما رو مورد برسی قرار بدیم باز هم می تونیم به این نتیجه برسیم؟)
پختن تخم مرغ در روغن زیتون و آب
پاسخ ها: {{ repliesNum }}
پاسخ انتخاب شده
در پاسخ به: {{ reply.reply_to.name }}
در پاسخ به
این پیام حذف شده است.