1) دلیل تغییر مزه برخی از آب های آشامیدنی، زیاد بودن مقدار یون های حل شده در آن است. 2) افزودن مقدار کمی یون فلوئورید به آب آشامیدنی، سبب حفظ سلامت دندان ها می شود. 3) یون های موجود در آب آشامیدنی می توانند به طور طبیعی در آب حل شده یا در برخی مراکز تصفیه آب به آن اضافه شده باشند. 4) برای شناسایی یون های کلرید، کلسیم و باریم در محلول های آبی، به ترتیب می توان از محلول های نقره نیترات، سدیم فسفات و سدیم نیترات استفاده کرد.
چند مورد از مطالب زیر درباره یون چند اتمی نادرستاند؟
پاسخ ها: {{ repliesNum }}
پاسخ انتخاب شده
در پاسخ به: {{ reply.reply_to.name }}
در پاسخ به
این پیام حذف شده است.