گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!
لطفا برای پاسخ دادن ابتدا وارد شوید. یا ثبت نام کنید.

علت سفت بودن میوه‌های کال و نارس چیست؟

    مریم سجودی
  بروزرسانی 21 فروردین 14:17

42 پرسش 1653 پاسخ 15K امتیاز
دوره دوم متوسطه- نظری دهم علوم تجربی زیست شناسی (1)

آیا در میوهٔ نارس بافت زمینه ای کلانشیم و اسکلرانشیم بیشتر است؟ آیا تراکم رشته های سلولزی در دیواره سلولی یاخته های میوه باعث سفتی میوه می شود؟


لطفا برای پاسخ دادن ابتدا وارد شوید. یا ثبت نام کنید.
جدید‌ترین پاسخ‌ها بهترین پاسخ‌ها

پاسخ ها: {{ repliesNum }}

    {{ reply.name }}
  بروزرسانی {{ reply.update_jalali }}   {{ reply.subdate_jalali }}

پاسخ انتخاب شده
در پاسخ به: {{ reply.reply_to.name }}
در پاسخ به
این پیام حذف شده است.