گاما رو نصب کن!

اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

میتونی لایو بذاری!
لطفا برای پاسخ دادن شماره موبایل خود را تایید کنید.

برای جملهٔ زیر دلیل بیاورید.

امیرعباس زند
    امیرعباس زند
  بروزرسانی 22 آبان 10:20

3 پرسش 3 پاسخ 207 امتیاز
دوره دوم متوسطه- نظری دوازدهم علوم تجربی شیمی (3)

برای جمله زیر دلیل بیاورید آب پاک کننده مناسبی برای لکه های شیرینی و عسل است


لطفا برای پاسخ دادن ابتدا وارد شوید. یا ثبت نام کنید.
جدید‌ترین پاسخ‌ها

پاسخ ها: 2

محمدمهدی مرادی
    محمدمهدی مرادی
  1402/08/21

11 پرسش 663 پاسخ 7.9K امتیاز

دلیل اول اینکه قطبی هستن و در آب خوب حل می‌شن. دلیل دوم اینکه در ساختار خودشون، کلی هیدروکسیل(OH) دارن و این باعث می‌شه بتونن با مولکول‌های آب، پیوند هیدروژنی برقرار کنن و توی آب، خوب حل بشن. ‌ (هیدروکسیل با هیدروکسید اشتباه گرفته نشه.)

حسن نصیری
    حسن نصیری
  1403/05/26

384 پرسش 2473 پاسخ 108.4K امتیاز

آب پاک‌کننده مناسبی برای لکه‌های شیرینی و عسل است به دلیل ویژگی‌های زیر: 1. قطبی بودن آب: آب یک مولکول قطبی است، به این معنی که دارای بار مثبت و منفی نسبی است. این ویژگی به آب اجازه می‌دهد تا با مولکول‌های قطبی دیگر مانند قندها و مواد موجود در شیرینی و عسل واکنش نشان دهد و آن‌ها را در خود حل کند. 2. توانایی حل کردن مواد قندی: قندها (مانند ساکارز در شیرینی و عسل) به دلیل داشتن گروه‌های هیدروکسیل (-OH) زیادی که در مولکول‌هایشان وجود دارد، با مولکول‌های آب پیوند هیدروژنی برقرار می‌کنند. این پیوندها به حل شدن بهتر قندها در آب کمک می‌کنند. 3. حل‌شدن در آب: شیرینی و عسل دارای ترکیباتی هستند که در آب حل می‌شوند. آب به عنوان یک حلال عمومی، می‌تواند این ترکیبات را حل کرده و لکه‌ها را پاک کند. بنابراین، آب به دلیل ویژگی‌های قطبی خود و توانایی حل کردن مواد قندی، به خوبی می‌تواند لکه‌های شیرینی و عسل را از روی سطوح مختلف پاک کند.