سلام ما میدونیم که اکسین و جیبرلین روی تولید میوه های بدون دانه و درشت کردن میوه ها نقش دارن و همچنین از فصل هشتم یادگرفتیم دو نوع میوه بدون دانه داریم ، یا اینکه کلا لقاح انجام نشده مثل پرتقال یا لقاح انجام شده و رویان مراحل رشد و نمو رو کامل نکرده و دانه بصورت نازک و ریز در میاد و بدون دانه در نطر میگیریم مثل موز سوال من اینه که این هورمون ها روی هر دوی این مدل ها تاثیر دارن یا فقط نوع اول چون به نظر خودم از متن کتاب توی فصل هشت میشه استنباط کرد فقط روی مدل اول تاثیر داره از اونجایی برای مدل اول اشاره کرده که هورمون ها موثرن ولی یه سری منابع میگن هر دو مرحله حالا چطور در نظر بگیریم؟
تاثیر هورمونهای گیاهی روی تولید میوههای بدون دانه چگونه است؟
پاسخ ها: {{ repliesNum }}
پاسخ انتخاب شده
در پاسخ به: {{ reply.reply_to.name }}
در پاسخ به
این پیام حذف شده است.