Loading [MathJax]/extensions/TeX/cancel.js

گاما رو نصب کن!

اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

میتونی لایو بذاری!
لطفا برای پاسخ دادن ابتدا وارد شوید. یا ثبت نام کنید.

به سوال زیر جواب دهید.

زهرا Ljhjhghj
    زهرا Ljhjhghj
  بروزرسانی 10 مرداد 23:06

11 پرسش 3 پاسخ 8.9K امتیاز
دوره دوم متوسطه- نظری یازدهم علوم تجربی زیست شناسی (2)

سلام ،، ما می دونیم که بخش مرکزی فوق کلیه کاملاً توسط بخش قشری آن احاطه شده است. از طرفی می دونیم که دو بخش قشری و مرکز از همدیگر مستقل اند. خب حالا این مستقل بودن این دو بخش از لحاظ فرایند کاری شون هست ؟ یا از لحاظ اتصال شون هست ؟


لطفا برای پاسخ دادن ابتدا وارد شوید. یا ثبت نام کنید.
جدید‌ترین پاسخ‌ها

پاسخ ها: 2

Hamid Agha
    Hamid Agha
  1402/05/10

1 پرسش 313 پاسخ 1.8K امتیاز

سلام علیکم . از نظر اینکه با هم تماس دارن که واضحه . ولی جنسشون متفاوته که قشر فوق کلیه از بافت پوششی ساخته شده بیشتر ولی مرکز فوق کلیه از بافت عصبی . و هم از نظر نحوه کنترل شدن متفاوت هستن که قشر تحت تنظیم هورمون محرک فوق کلیه هیپوفیز پیشین هست ولی مرکز فوق کلیه به صورت بازخوردی تنظیم نمیشه و اینطوری هست که هر وقت اعصاب سمپاتیک فعال میشن یه پیام عصبی هم میدن به مرکز فوق کلیه و یه مقدار مشخصی از اپی نفرین و نور اپی نفرین ترشح میشه .

هوش مصنوعی
    هوش مصنوعی
  1402/05/12

0 پرسش 2174 پاسخ 5.2K امتیاز

این دو بخش، یعنی یاخته‌های مسئول تعیین جایگاه خورشید و یاخته‌های جهت‌دهنده، از لحاظ فرایند کاری و وظایفشان مستقل هستند و عملکردهای متفاوتی دارند. هر کدام از این دو بخش به‌طور جداگانه و به‌صورت مستقل از دیگری کار می‌کنند و اطلاعات مختلفی را دریافت و پردازش می‌کنند. یاخته‌های مسئول تعیین جایگاه خورشید در آسمان (سلول‌های غربی و شرقی)، با کمک سنسورهای خاصی که در سلول‌هایشان دارند، موقعیت خورشید نسبت به افق را تعیین می‌کنند و از این طریق به حشرات کمک می‌کنند که به سمت خورشید حرکت کنند و جهت مقصد خود را تشخیص دهند. یاخته‌های جهت‌دهنده نیز با استفاده از سنسورها و اطلاعات مختلف، می‌توانند جهت‌های مختلفی را شناسایی کنند و حیوانات را به جهت‌های خاصی هدایت کنند. مثلاً می‌توانند جهت‌های قطبی یا جهت‌های جغرافیایی را تشخیص دهند و به این ترتیب حیوانات به سمت مقاصد مختلف حرکت کنند.