Loading [Contrib]/a11y/accessibility-menu.js

گاما رو نصب کن!

اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

میتونی لایو بذاری!
لطفا برای پاسخ دادن شماره موبایل خود را تایید کنید.

شیره خام و شیره پرورده در گیاهان

   
  29 اسفند 18:11

33 پرسش 117 پاسخ 145.2K امتیاز
دوره اول متوسطه نهم علوم تجربی

جدول زیر را کامل کنید.


تصویر ضمیمه سوال: جدول زیر را کامل کنید.
لطفا برای پاسخ دادن ابتدا وارد شوید. یا ثبت نام کنید.
جدید‌ترین پاسخ‌ها

پاسخ ها: 4

ehteram  hakkari
    ehteram hakkari
  1398/12/29

103 پرسش 842 پاسخ 807.7K امتیاز

شیره پرورده برگ-------------------------------------- محل تولید اوند ابکشی-------------------------------------- اوند انتقال کننده گلوسیده ها - ساکارز-------------------------------------- ترکیبات شیره خام ریشه ------------------------------ محل تولید اوند چوبی ---------------------------------- اوند انتقال دهنده اب و املاح معدنی ------------------------------ ترکیبات

Ahmadreza Ghafourian
    Ahmadreza Ghafourian
  بروزرسانی 1403/10/5

0 پرسش 4 پاسخ 94 امتیاز

شیره پرورده در اندام فتوسنتز کننده مانند برگ ( در برخی گیاهان در ساقه و ریشه ) ساخته شده و توسط آوند آبکش به محل ذخیره و مصرف گیاه می برد. ترکیب اصلی کربوهیدرات است. شیره خام به آب و مواد محلول در آن می گویند که توسط آوند چوبی تا بالا ترین قسمت های گیاه می رود. اگه مفید بود لایک کن 🌱

دکتر نفیسه ورکیانی دکترای تخصصی
    دکتر نفیسه ورکیانی دکترای تخصصی
  بروزرسانی 1403/05/20

0 پرسش 28035 پاسخ 71.8K امتیاز

شیره پرورده محتوی 21 – 10 درصد ماده خشک است و 90 درصد این مقدار گلوسیدها مخصوصاً از ساکارز تشکیل شده‌است. مقدار قندها در ساقه گیاه از بالا به طرف پایین کاهش حاصل می‌کند. غلظت کل اسیدهای آمینه بر حسب گونه گیاه یک درصد است. اسیدهای آلی به مقدار بسیار کم در شیره پرورده وجود دارند.

AreF B.......M
    AreF B.......M
  1398/12/29

6 پرسش 53 پاسخ 39.5K امتیاز

شیره پرورده برگ : محل تولید اوند ابکشی : منتقل کننده ساکارز : ترکیبات شیره خام ریشه : محل تولید اوند چوبی : اوندمنتقل کننده اب و املاح معدنی : ترکیبات