Loading [Contrib]/a11y/accessibility-menu.js

گاما رو نصب کن!

اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

میتونی لایو بذاری!
لطفا برای پاسخ دادن شماره موبایل خود را تایید کنید.

کاربرد شیره پرورده در گیاهان

ASAL Mm
    ASAL Mm
  14 اسفند 1:09

31 پرسش 68 پاسخ 71.4K امتیاز
دوره اول متوسطه نهم علوم تجربی

کاربرد شیره پرورده گیاهان در زندگی روزمره ما چیست ؟


لطفا برای پاسخ دادن ابتدا وارد شوید. یا ثبت نام کنید.
جدید‌ترین پاسخ‌ها

پاسخ ها: 4

ehteram  hakkari
    ehteram hakkari
  1398/12/14

103 پرسش 842 پاسخ 793K امتیاز

سلام من فکر کنم کاربردش همین هست که یاخته هایی که توانایی فتوسنتز ندارن از این ماده برای تامین مواد مورد نیازشون استفاده میکنن چون این شیره مقدار زیادی کربوهیدرات داره

دکتر نفیسه ورکیانی دکترای تخصصی
    دکتر نفیسه ورکیانی دکترای تخصصی
  بروزرسانی 1403/05/21

0 پرسش 28035 پاسخ 72.3K امتیاز

شیره پرورده محلول غلیظ و چسبنده‌ای است که دارای ترکیبات قندی به مقدار 10 - 5 درصد است. استخراج آن از گیاه به غیر از دو لپه‌ایهای درختی که آوندهای آبکش محل مشخصی داشته و شیره پرورده با ایجاد یک شکاف ساده به خارج راه پیدا می‌کند، کار آسانی نیست. شیره پرورده محتوی 21 - 10 درصد ماده خشک است و 90 درصد این مقدار گلوسیدها مخصوصا از ساکارز تشکیل شده است. شیره پرورده بر خلاف شیره ‌خام که محلول روشن و رقیقی از آب و املاح است، محلول چسبنده و غلیظی است که ترکیبات گلوسیدی به مقدار زیاد در آن تولید می‌شود. ساکارز عمده‌ترین فرم قند در شیره پرورده است. علاوه بر ساکارز برخی قندهای دیگر در شیره پرورده برخی گونه‌های گیاهی یافت شده است. از جمله رافینوز (تری ساکارید) ، استاکینوز (تتراساکارید). شیره پرورده همچنین حاوی مقدار کمی اسید آمینه ، آمید ، اسید آلی ، هورمونهای گیاهی مانند اکسین و جیبرلین می‌باشد. (ودر زندگی روزمره کاربرد بساری از مواد تشکیل دهنده آن به دست می آید)

mobina amiri
    mobina amiri
  1398/12/14

6 پرسش 54 پاسخ 36.9K امتیاز

سلام دوست عزیز محیط داخلی و یا آب میان بافتی به آن صورت که در جانوران پر سلولی وجود دارد در گیاهان مشاهده نمی‌شود. راهها و مکانیسم انتقال نیز در آنها هنوز بطور کامل شناخته نشده ولی لزوم و اهمیت گردش ترکیبات مختلف در گیاه مورد تایید است. مبادله مواد غذایی ، ترکیبات زاید و هورمونها در گیاهان اغلب ، سلول به سلول انجام می‌گیرد. دو نوع شیره در گیاهان یافت می‌شود، شیره خام و شیره پرورده. شیره پرورده محلول غلیظ و چسبنده‌ای است که دارای ترکیبات قندی به مقدار 10 - 5 درصد است. استخراج آن از گیاه به غیر از دو لپه‌ایهای درختی که آوندهای آبکش محل مشخصی داشته و شیره پرورده با ایجاد یک شکاف ساده به خارج راه پیدا می‌کند، کار آسانی نیست. شیره پرورده محتوی 21 - 10 درصد ماده خشک است و 90 درصد این مقدار گلوسیدها مخصوصا از ساکارز تشکیل شده است. شیره پرورده بر خلاف شیره ‌خام که محلول روشن و رقیقی از آب و املاح است، محلول چسبنده و غلیظی است که ترکیبات گلوسیدی به مقدار زیاد در آن تولید می‌شود. ساکارز عمده‌ترین فرم قند در شیره پرورده است. علاوه بر ساکارز برخی قندهای دیگر در شیره پرورده برخی گونه‌های گیاهی یافت شده است. از جمله رافینوز (تری ساکارید) ، استاکینوز (تتراساکارید). شیره پرورده همچنین حاوی مقدار کمی اسید آمینه ، آمید ، اسید آلی ، هورمونهای گیاهی مانند اکسین و جیبرلین می‌باشد. (ودر زندگی روزمره کاربرد بساری از مواد تشکیل دهنده آن به دست می آید) موفق باشی(:

سوگند یاری
    سوگند یاری
  1398/12/14

7 پرسش 78 پاسخ 8K امتیاز

سلام دوست عزیز فکر کنم منظور شما کاربرد های گیاهان باشه: -از درخت کاج موادی به دست می اید که در تهیه فیلم عکاسی و استون و صابون و .... استفاده میشه همچنین الوار ان برای کاغذ سازی .... - نوعی داروی قلبی به نام دیزیتالین از گیاه گل انگشتانه - ماده ا از باقلا برای تعیین گروه خونی -قبل از تولید صنعتی داروهایی مانند کینین از پوست درخت گنه گنه برای درمان مالاریا استفاده میشده -قبل از تولید صنعتی اسپرین این ماده از پوست درخت بید بدست می امده موفق باشید....