گاما رو نصب کن!

{{ (unreadNum > 99)? '+99' : unreadNum }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
{{ number }}

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

لطفا برای پاسخ دادن ابتدا وارد شوید. یا ثبت نام کنید.

در صورت افزودن 110 گرم شکر به 50 گرم آب 25 درجه سانتی گراد، چند گرم شکر رسوب می‌کند؟

    فریبا زارع
  بروزرسانی 3 فروردین 15:56

3 پرسش 1 پاسخ 191 امتیاز
دوره اول متوسطه هشتم علوم تجربی

در دمای 26 درجه سانتی گراد، انحلال پذیری شکر حدود 206 گرم است. در صورت افزودن 110 گرم شکر به 50 گرم آب 25 درجه سانتی گراد، چند گرم شکر رسوب می‌کند؟


لطفا برای پاسخ دادن ابتدا وارد شوید. یا ثبت نام کنید.
جدید‌ترین پاسخ‌ها بهترین پاسخ‌ها

پاسخ ها: {{ repliesNum }}

    {{ reply.name }}
  بروزرسانی {{ reply.update_jalali }}   {{ reply.subdate_jalali }}

پاسخ انتخاب شده
در پاسخ به: {{ reply.reply_to.name }}
در پاسخ به
این پیام حذف شده است.