در دمای 26 درجه سانتی گراد، انحلال پذیری شکر حدود 206 گرم است. در صورت افزودن 110 گرم شکر به 50 گرم آب 25 درجه سانتی گراد، چند گرم شکر رسوب میکند؟
گاما رو نصب کن!
به پاس اعتمادی که به گاما داشتی، ما به طور ویژه «بسته یکساله گاما» رو برات فعال کردیم تا بدون هیچ نگرانی از محدودیت زمانی، از سرویسهای ویژه گاما استفاده کنی.
اگه به اطلاعات بیشتری نیاز داری راهنمای تغییرات جدید رو ببین.
از همراهیت با گاما سپاسگزاریم.
با تقدیم احترام
پربازدیدها: #{{ tag.title }}
در دمای 26 درجه سانتی گراد، انحلال پذیری شکر حدود 206 گرم است. در صورت افزودن 110 گرم شکر به 50 گرم آب 25 درجه سانتی گراد، چند گرم شکر رسوب میکند؟
پاسخ ها: {{ repliesNum }}