Loading [MathJax]/extensions/TeX/color.js

گاما رو نصب کن!

اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

میتونی لایو بذاری!
لطفا برای پاسخ دادن شماره موبایل خود را تایید کنید.

میزان انحلال پذیری شکر در آب با کاهش دما چطور می‌شود؟

امیر جهانشاهپور
    امیر جهانشاهپور
  بروزرسانی 14 دی 21:01

4 پرسش 4 پاسخ 3.7K امتیاز
دوره اول متوسطه هشتم علوم تجربی

میزان انحلال پذیری شکر در آب با کاهش دما ـــــــــ میابد


لطفا برای پاسخ دادن ابتدا وارد شوید. یا ثبت نام کنید.
جدید‌ترین پاسخ‌ها

پاسخ ها: 6

MOHAMADREZA SHARIFE
    MOHAMADREZA SHARIFE
  1401/10/14

0 پرسش 22 پاسخ 102 امتیاز
پاسخ انتخاب شده

کاهش میابد ................

مجتبی آل ابراهیم
    مجتبی آل ابراهیم
  1401/10/19

1 پرسش 16 پاسخ 22.4K امتیاز

کاهش پیدا میکنه اما اگر دما رو بیاریم بالا انحلال پذیری افزایش پیدا میکنه. لایک فراموش نشه!!!!!!!!!

shayan shamsipour
    shayan shamsipour
  1401/10/15

0 پرسش 82 پاسخ 3.7K امتیاز

کاهش پیدا می کند ------------------------ لایک یادت نه

دکتر نفیسه ورکیانی دکترای تخصصی
    دکتر نفیسه ورکیانی دکترای تخصصی
  بروزرسانی 1403/05/22

0 پرسش 28035 پاسخ 72K امتیاز

میزان انحلال پذیری شکر در آب با کاهش دما ( کاهش ) میابد

فراز اسدی ساریقه
    فراز اسدی ساریقه
  1401/10/15

0 پرسش 9 پاسخ 54 امتیاز

جای خالی در این سوال میشه کاهش .

Farzaneh shahidi
    Farzaneh shahidi
  1401/10/14

0 پرسش 21 پاسخ 86 امتیاز

میزان انحلال پذیری شکر در آب با کاهش دما ( کاهش ) میابد