گاما رو نصب کن!

{{ (unreadNum > 99)? '+99' : unreadNum }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
{{ number }}

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

لطفا برای پاسخ دادن ابتدا وارد شوید. یا ثبت نام کنید.

با افزایش دما، حلالیت کدام ماده در آب کمتر می‌شود؟

    یانا شهرخی
  7 اسفند 10:11

1 پرسش 3 پاسخ 21 امتیاز
دوره اول متوسطه هشتم علوم تجربی

گفته بودیم شکر و نمک با افزایش دما بهتر و خوب حل می شوند بین این گزینه ها الف)شکر ب)نمک خوراک ج)نمک نیترات پتاسیم د)کربن دی اکسید خانم ما گفته جواب میشه نمک خوراکی میشه توضیح بدید گفته بودیم نمک و شکر با افزایش دما خیلی خوب حل میشوند


لطفا برای پاسخ دادن ابتدا وارد شوید. یا ثبت نام کنید.
جدید‌ترین پاسخ‌ها بهترین پاسخ‌ها

پاسخ ها: {{ repliesNum }}

    {{ reply.name }}
  بروزرسانی {{ reply.update_jalali }}   {{ reply.subdate_jalali }}

پاسخ انتخاب شده
در پاسخ به: {{ reply.reply_to.name }}
در پاسخ به
این پیام حذف شده است.