در یک قنادی در هر 120 کیلوگرم شیرینی خامه ای 13 کیلوگرم شکر و در هر 40 کیلوگرم شیرینی نارگیلی 4 کیلوگرم شکر استفاده می شود. نسبت شکر در کدام نوع شیرینی بیشتر است؟ لطفا پاسخ را سریع بدهید...
در یک قنادی در هر 120 کیلوگرم شیرینی خامه ای 13 کیلوگرم شکر و در هر 40 کیلوگرم شیرینی نارگیلی 4 کیلوگرم شکر استفاده می شود. نسبت شکر در کدام نوع شیرینی بیشتر است؟
پاسخ ها: {{ repliesNum }}
پاسخ انتخاب شده
در پاسخ به: {{ reply.reply_to.name }}
در پاسخ به
این پیام حذف شده است.