قهوه: آب10گرم مواد قندی 7گرم چربی8گرم کافئین1.5 گرم سلولز15گرم در هر فنجان روغن زیتون: در بین اجزای تشکیل دهنده روغن زیتون اسید های چرب اولئیک ، لینولئیک و پالمتیک بالاترین درصد را دارند. مقدار اسید اولئیک تاثیر زیادی در طعم روغن دارد. شامپو: عامل پاک کننده شامل آنیونی ، آمفوتری و غیر یونی عامل تقویت کننده کف ماند بتاتین عامل حالت دهنده مو عامل نگه دارنده مو از مواد ضدعفونی کننده و میکروب کش صابون سود سوز آور (سدیم هیدروکسید) چربی های گیاهی و حیوانی افزودنی ها مانند: عناصر طبیعی مراقبت از پوست از قبیل آلوئه ورا و عسل و بلغور جو دوسر گلیسرین و دیگر مواد...
جواب جمع آوری اطلاعات ص7 علوم هشتم
پاسخ ها: {{ repliesNum }}
پاسخ انتخاب شده
در پاسخ به: {{ reply.reply_to.name }}
در پاسخ به
این پیام حذف شده است.