گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!
لطفا برای پاسخ دادن ابتدا وارد شوید. یا ثبت نام کنید.

جواب جمع آوری اطلاعات ص7 علوم هشتم

    کامیار نوروزیان
  27 مهر 13:36

8 پرسش 9 پاسخ 54.8K امتیاز
دوره اول متوسطه هشتم علوم تجربی

قهوه: آب10گرم مواد قندی 7گرم چربی8گرم کافئین1.5 گرم سلولز15گرم در هر فنجان روغن زیتون: در بین اجزای تشکیل دهنده روغن زیتون اسید های چرب اولئیک ، لینولئیک و پالمتیک بالاترین درصد را دارند. مقدار اسید اولئیک تاثیر زیادی در طعم روغن دارد. شامپو: عامل پاک کننده شامل آنیونی ، آمفوتری و غیر یونی عامل تقویت کننده کف ماند بتاتین عامل حالت دهنده مو عامل نگه دارنده مو از مواد ضدعفونی کننده و میکروب کش صابون سود سوز آور (سدیم هیدروکسید) چربی های گیاهی و حیوانی افزودنی ها مانند: عناصر طبیعی مراقبت از پوست از قبیل آلوئه ورا و عسل و بلغور جو دوسر گلیسرین و دیگر مواد...


لطفا برای پاسخ دادن ابتدا وارد شوید. یا ثبت نام کنید.
جدید‌ترین پاسخ‌ها بهترین پاسخ‌ها

پاسخ ها: {{ repliesNum }}

    {{ reply.name }}
  بروزرسانی {{ reply.update_jalali }}   {{ reply.subdate_jalali }}

پاسخ انتخاب شده
در پاسخ به: {{ reply.reply_to.name }}
در پاسخ به
این پیام حذف شده است.