

ویدئو آموزش پخت شیرینی نخودچی و نارگیلی رشته مدیریت آشپزی و قنادی دهم کاردانش


کلیپ مفاهیم پایه فناوری اطلاعات | فصل سوم | آشنایی با توپولوژی های خطی (BUS)


فیلم تدریس استاندارد نرم افزار اداری پیشرفته دهم کاردانش | مبحث Open Office و Access


ویدئوی آموزشی کتاب مفاهیم پایه فناوری اطلاعات | فصل 1: شناخت مفاهیم اولیه و اساسی…


تدریس فشرده پودمان 1: نسبت و تناسب | ریاضی 1 فنی کاردانش


ویدیوی آموزشی طراحی امور گرافیکی با رایانه دهم کاردانش | واحد کار 18: دستور قرینه…


درجه خلوص بذر


فصل سوم مبانی الکتریسیته رشته های برق صنعتی و ساختمان | تبدیل واحدهای الکتریکی


توانایی ترسیم اشکال هندسی در کارل دراو


فیلم تدریس پودمان 4 (گیاهان) زیست شناسی فنی و کاردانش | جلسه دوم
موارد مشابه بیشتر
ویدئو آموزش پخت شیرینی گردویی و کیک سیب رشته مدیریت آشپزی و قنادی دهم کاردانش
باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.