ویدئو آموزش پخت شیرینی گردویی و کیک سیب رشته مدیریت آشپزی و قنادی دهم کاردانش
کلیپ مفاهیم پایه فناوری اطلاعات | فصل سوم | آشنایی با توپولوژیهای شبکه و انواع…
کلیپ مفاهیم پایه فناوری اطلاعات | فصل پنجم | محل اتصال SATA بر روی برد اصلی
تدریس آنلاین مسئول سفارشات دهم | فصل 5: آشنایی با امضاء و مهـــر
فصل 1 سیستم عامل مقدماتی | تغییر اندازه نوار تسک بار
فصل 1 سیستم عامل مقدماتی | کار کردن با چندین پنجره باز و جابجایی بین مسرهای فعال
فصل 2 سیستم عامل مقدماتی | تنظیمات دسکتاپ، محافظ صفحه و صدای سیستم
ویدئوی آموزشی کتاب مفاهیم پایه فناوری اطلاعات | فصل 3: شناخت دستگاههای خروجی و…
ویدیوی آموزشی طراحی امور گرافیکی با رایانه دهم کاردانش | واحد کار 19: یکدست کردن…
ویدیوی آموزشی کاربر رایانه | کتاب مفاهیم پایه فناوری اطلاعات (جلسه دوم)
موارد مشابه بیشتر
ویدئو آموزش پخت شیرینی نخودچی و نارگیلی رشته مدیریت آشپزی و قنادی دهم کاردانش
باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.