ویدئو آموزش پخت شیرینی گردویی و کیک سیب رشته مدیریت آشپزی و قنادی دهم کاردانش
مهارت سیستم عامل مقدماتی | معرفی کادرهای محاوره ای و نحوه مرتب سازی پنچره ها
ویدئوی آموزشی کتاب مفاهیم پایه فناوری اطلاعات | فصل 1: شناخت مفاهیم اولیه و اساسی…
فصل 2 سیستم عامل مقدماتی | افزودن برنامه ها در پوشه startup
ویدئوی آموزشی کتاب مفاهیم پایه فناوری اطلاعات | فصل 1: توانایی روشن و خاموش کردن…
کلیپ مفاهیم پایه فناوری اطلاعات | فصل پنجم | محل اتصال منبع تغذیه بر روی برد اصلی
تدریس آنلاین پودمان 2 ریاضی (1) فنی دهم | محاسبه ذهنی درصد نسبت مستقیم
کلیپ مفاهیم پایه فناوری اطلاعات | فصل پنجم | سایر درگاه های مورد استفاده در مادربرد
فصل دوم مبانی الکتریسیته رشته های برق صنعتی و ساختمان | میدان الکتریکی
فیلم تدریس پودمان 4 (گیاهان) زیست شناسی فنی و کاردانش | جلسه دوم
موارد مشابه بیشتر
ویدئو آموزش پخت شیرینی نخودچی و نارگیلی رشته مدیریت آشپزی و قنادی دهم کاردانش
باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.

