گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

چرا باید برای جلوگیری از مسمومیت غذایی بوتولیسم کنسروها را 20 دقیقه جوشاند؟

1 ) 

چون حرارت از ادامه رشد و تولیدمثل باکتری جلوگیری می‌کند.

2 ) 

چون با حرارت دادن، باکتری‌ها از بین می‌روند.

3 ) 

چون سم توکسین حاصل از باکتری در اثر حرارت از بین می‌رود. 

4 ) 

چون حرارت دادن اکسیژن داخل کنسرو را کاهش می‌دهد.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!

آرمین کل لر