محققی میخواهد سرعت پوسیدن یک تکه نان را بررسی کند. کدام شرایط باعث میشود نان سریعتر پوسیده شود؟
1 )
محیط خشک و سرد
محیط مرطوب و گرم
3 )
محیط خشک و گرم
4 )
محیط مرطوب وسرد
پاسخ تشریحی :
تحلیل ویدئویی تست
منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!
گاما رو نصب کن!
جستجو
پربازدیدها: #{{ tag.title }}
به پاس اعتمادی که به گاما داشتی، ما اشتراک ویژهای رو برات فعال کردیم تا بدون هیچ نگرانی از محدودیت زمانی، از سرویسهای ویژه گاما استفاده کنی.
اگه به اطلاعات بیشتری نیاز داری راهنمای تغییرات جدید رو ببین.
از همراهیت با گاما سپاسگزاریم.
با تقدیم احترام
با سپاس! گزارش شما ثبت شد.
محققی میخواهد سرعت پوسیدن یک تکه نان را بررسی کند. کدام شرایط باعث میشود نان سریعتر پوسیده شود؟
1 )
محیط خشک و سرد
محیط مرطوب و گرم
3 )
محیط خشک و گرم
4 )
محیط مرطوب وسرد
منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!