گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

چند مورد در ارتباط با عاملی که باعث چسبیدن ذرههای غذایی و لغزنده کردن آنها در دهان میشود و دارای نوعی آنزیم برون سلولی است، درست است؟

الف- تحت کنترل مرکزی در پایین مغزمیانی است.

ب- می‌تواند تحت تأثیر محرک شرطی قرار گیرد.

ج- جزئی از مکانیسم دفاعی بدن محسوب می‌شود.

د- تولید آن همواره بهصورت آ گاهانه تنظیم می‌شود.

1 ) 

1

2 ) 

2

3 )  3

4 ) 

4

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

بزاق موجب چسبیدن ذره‌های غذایی و لغزنده کردن آنها در دهان می‌شود.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!

رضا برحمت