گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

پرتودهی غذاها فرایندی است که شامل فرآوری غذاها با امواج نامرئی انرژی که باعث از بین رفتن میکروارگانیسم‌ها می‌شود. پرتودهی باعث افزایش عمر غذاها و مانع از گسترش میکروارگانیسم‌ها به خصوص در غذاهای با خطر بالای فساد مانند گوشت می‌شود. در حال حاضر، مصرف غذاهای پرتودهی شده در 40 کشور رایج است. غذاهایی که پرتودهی شده‌اند، با برچسب «Rudra» مشخص می‌شوند. 

کدام مورد زیر، در صورتی که صحیح فرض شود، نمی‌تواند دلیلی برای رایج نشدن غذاهای پرتودهی شده در سایر کشورها باشد؟

1 ) 

برای مردم سایر کشورها، اساساً میزان و کمیت مواد غذایی اهمیت چندانی ندارد. 

2 ) 

پرتودهی مواد غذایی باعث افزایش چشمگیر قیمت تمام شده آنها می‌شود. 

3 ) 

هرچند پرتودهی مواد غذایی ماندگاری آنها را افزایش می‌دهد، اما از ارزش غذایی آنها می‌کاهد. 

4 ) 

در سایر کشورها، پژوهشگران حوزه سلامت تبلیغات گسترده‌ای درباره تبعات منفی مصرف غذاهای پرتودهی شده انجام داده‌اند.

تحلیل ویدئویی تست

تحلیل ویدئویی برای این تست ثبت نشده است!