گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

در صنایع غذایی، کدام مرحله برای کنترل کیفیت ضروری است؟

1 ) 

 بسته‌بندی زیبا

2 ) 

رعایت استانداردهای بهداشتی در تولید و نگهداری

3 ) 

 تبلیغات گسترده

4 ) 

افزودن رنگ‌های خوراکی

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

بهداشت و کنترل دما و رطوبت در تولید، کیفیت نهایی محصول را تعیین می‌کند.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!

مصیب هاشم پور