آب شدن بستنی، خشک شدن حیاط شسته شده و سفت شدن کره در یخچال بهترتیب از راست به چپ چه تغییر حالتهایی از مواد هستند؟
1 )
انجماد - تبخیر - انجماد
ذوب - تبخیر - انجماد
3 )
انجماد - ذوب - تبخیر
4 )
تبخیر - تبخیر - انجماد
گاما رو نصب کن!
جستجو
پربازدیدها: #{{ tag.title }}
به پاس اعتمادی که به گاما داشتی، ما اشتراک ویژهای رو برات فعال کردیم تا بدون هیچ نگرانی از محدودیت زمانی، از سرویسهای ویژه گاما استفاده کنی.
اگه به اطلاعات بیشتری نیاز داری راهنمای تغییرات جدید رو ببین.
از همراهیت با گاما سپاسگزاریم.
با تقدیم احترام
با سپاس! گزارش شما ثبت شد.
آب شدن بستنی، خشک شدن حیاط شسته شده و سفت شدن کره در یخچال بهترتیب از راست به چپ چه تغییر حالتهایی از مواد هستند؟
1 )
انجماد - تبخیر - انجماد
ذوب - تبخیر - انجماد
3 )
انجماد - ذوب - تبخیر
4 )
تبخیر - تبخیر - انجماد