گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

وقتی می‌خواهید عسل سرد را سریع‌تر با شیر مخلوط کنید، چه پیشنهادی درست است؟

1 ) 

گرمایش ملایم شیر باعث یکنواختی بیشتر می‌شود.

2 ) 

باید شیر را سردتر کرد تا مواد ته‌نشین شوند.

3 ) 

باید ابتدا عسل را با نمک مخلوط کرد.

4 ) 

گرما تأثیر ندارد و تنها تکان دادن مهم است.

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

گرما موجب کاهش چسبندگی عسل و افزایش حل شدن آن در شیر می‌شود. پرسش در ارتباط مستقیم با بخش «اثر گرما بر حل شدن».

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!

حسن نجفی