گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

اگر $f(x)={{x}^{2}}+5x+3$ و $g(x)=1-x$، ریشهٔ بزرگ‌تر معادلهٔ $(fog)(x)=g(x)$، چند برابر ریشهٔ کوچک‌تر آن است؟

1 ) 

1/2

2 ) 

2

3 ) 

3-

4 ) 

0/5-

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

ابتدا از معادلهٔ داده شده $g(x)$ را پیدا می‌کنیم، سپس $x$ را به‌دست می‌آوریم:

$(fog)(x)=g(x)\Rightarrow f(g(x))=g(x)\Rightarrow {{g}^{2}}(x)+5g(x)+3={{g}^{2}}(x)\Rightarrow {{g}^{2}}(x)+4g(x)+3=0$

$\Rightarrow (g(x)+3)(g(x)+1)=0\Rightarrow \left\{ \begin{align}  & g(x)=-3\Rightarrow 1-x=-3\Rightarrow {{x}_{1}}=4 \\  & g(x)=-1\Rightarrow 1-x=-1\Rightarrow {{x}_{2}}=2 \\ \end{align} \right.$

بنابراین نسبت ریشهٔ بزرگ‌تر به ریشهٔ کوچک‌تر برابر با $\frac{4}{2}=2$ است.

تحلیل ویدئویی تست

رسول آبیار