گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

کدام گزینه صحیح است؟

1 ) 

در حین تنفس در مرحله‌ی دم نای باز می‌شود و پس از انجام بازدم تا دم بعدی نای بسته می‌ماند.

2 ) 

ساختار نعل اسبی غضروف‌های نای سبب می‌شود تا لقمه‌ی غذایی راحت‌تر مسیر مری را طی کند.

3 ) 

در ساختار غضروف‌های نایژک‌ها حالت نعل اسبی از بین می‌رود و غضروف‌ها مدور می‌شود.

4 ) 

حدفاصل نای تا مری فاقد لایه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ی عضلانی است و تنها با یک لایه مخاطی پوشیده شده است.

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

نای به دلیل دارا بودن غضروف همواره باز است.(رد گزینه ۱) 

هرچه از نای به سمت پایین تر میرویم از مقدار غضروف کاسته میشود بگونه ای که نایژک ها فاقد غضروف هستند(رد گزینه ۳)

همانطور که در شکل دیده میشود حدفاصل نای و مری لایه ماهیچه ای وجود دارد (رد گزینه ۴)

تحلیل ویدئویی تست

تحلیل ویدئویی برای این تست ثبت نشده است!

محمد مولائی