در کدام تغییرات، خاصیّتهای مادّه بهطور کلّی تغییر میکند؟
1 )
پختن مربّا، بخار شدن آب و کپک زدن پنیر
2 )
ذوب شدن کره، بریدن چوب و بخار شدن آب
پختن نان، کپک زدن پنیر و زرد شدن برگ درختان
4 )
تبخیر آب، ذوب شدن یخ و رسیدن میوه
گاما رو نصب کن!
جستجو
پربازدیدها: #{{ tag.title }}
به پاس اعتمادی که به گاما داشتی، ما اشتراک ویژهای رو برات فعال کردیم تا بدون هیچ نگرانی از محدودیت زمانی، از سرویسهای ویژه گاما استفاده کنی.
اگه به اطلاعات بیشتری نیاز داری راهنمای تغییرات جدید رو ببین.
از همراهیت با گاما سپاسگزاریم.
با تقدیم احترام
با سپاس! گزارش شما ثبت شد.