پودمان 1: اثر فرایند بر کیفیت مواد غذایی
                                دانش فنی تخصصی
                دوازدهم
                متوسطه دوم فنی
                                    صنایع غذایی (کشاورزی)
                
                            
        
        
        
        
        
در اثر حرارت دادن ترکیبات پروتئینی کدام گاز ایجاد میشود؟
1 )
گازS2H
2 )
گازCO
گاز H2S
4 )
گازCO2
تحلیل ویدئویی تست
منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!
 
     
                 
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                    