گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

کوهنوردان در ارتفاعات بلند، برای آن‌که تخم مرغ زودتر آب‌پز شود به آب مقداری نمک خوراکی اضافه می‌کنند، دلیل اصلی این اضافه کردن نمک چیست؟

1 ) 

افزایش خواص فیزیکی آب

2 ) 

افزودن سطح فشار هوا بر آب

3 ) 

افزایش انحلال پذیری آب

4 ) 

افزودن خواص شیمیایی آب

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

با افزایش نمک «ناخالصی» به‌ آب، نقطهٔ جوش آن را بالا می‌برند، چون در ارتفاعات به علت کاهش فشار هوا، نقطهٔ جوش آب پایین می‌آید.

تحلیل ویدئویی تست

محسن هدایتی