کدام گزینه درست نیست؟
1 )
از خواص نوری کانیها هنگام مطالعهی مقاطع نازک کانیها توسط میکروسکوپهای ویژهی کانیشناسی استفاده میشود.
2 )
فراوانی کانیها در همه جا یکسان نیست و به عواملی مانند شرایط تشکیل کانی، مقدار پایداری و مقاومت آنها در برابر فرسایش و فراوانی عناصر تشکیلدهندهی آنها بستگی دارد.
نمک طعام و گچ، نشاندهندهی شرایط آب و هوایی سرد و خشک در زمان تشکیلشان هستند.
4 )
بعضی از کانیها مانند نمک طعام حاصل تبخیر محلولهای فراسیرشده هستند.
پاسخ تشریحی :
تحلیل ویدئویی تست
منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!