گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

اگر دمای پخت سویا کمتر از 60°C باشد، چه مشکلی به‌وجود می‌آید؟

1 ) 

افزایش سریع ویسکوزیته روغن

2 )  غیرفعال نشدن آنزیم لیپاز

3 ) 

کاهش پروتئین در کنجاله

4 ) 

تبخیر بیش‌ازحد رطوبت

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

در دمای کمتر از 60°C آنزیم لیپاز غیرفعال نمی‌شود و باعث افزایش FFA خواهد شد.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!