فتوسنتز درون سبزدیسه یا کلروپلاست گیاهان انجام میگیرد و سبزدیسه میتواند بعضی از پروتئینهای موردنیاز خود را بسازد. (نه همه آنها را) پس آنزیمهای موردنیاز فتوسنتز یا درون سبزدیسه تولید میشوند و یا در سیتوپلاسم تولیدشده و سپس وارد سبزدیسه میشوند که در هر دو حالت، از شبکهی آندوپلاسمی و جسم گلژی عبور نمیکنند.
بررسی سایر گزینهها: گزینه «1»: آنزیمهایی که عمل هیدرولیز (جداسازی مونومرها) انجام میدهند، آب مصرف میکنند و آنزیمهایی که سنتز آبدهی (تولید پلیمرها) انجام میدهند، آب تولید میکنند. اما برخی آنزیمها در این فرایندها شرکت نمیکنند مانند برخی آنزیمهای مسیر چرخهی کالوین.
گزینه «2»: ممکن است آنزیم مورداستفاده در فتوسنتز در داخل سبزدیسه ساختهشده باشد که در این صورت ژنهایش بر روی دنای حلقوی سبزدیسه که فاقد هیستون میباشد، قرار دارند.
گزینه «4»: گیاه گل مغربی یک گیاه گلدار بوده و بنابراین جزو نهاندانگان محسوب میشود. اما در برگ تکلپهایها 3 نوع یاخته پارانشیمی اسفنجی، یاختههای نگهبان روزنه و یاختههای غلاف آوندی فتوسنتز میکنند. در برگ دولپهایها نیز دو نوع یاخته پارانشیمی اسفنجی و نردهای و همچنین یاختههای نگهبان روزنه فتوسنتز میکنند. پس در هر دو نوع گیاه، بیش از دو نوع یاخته عمل فتوسنتز را انجام میدهند.